Feltöltés után az „Értesítés” gombbal küldünk levelet a regisztrált résztvevőknek, hogy elérhető az eredmény a profiljukban.
Ha megadsz e-mail-címet, a foglalt személy levelet kap („A TrueClays csapata időpontot foglalt neked”). Ha ezzel a címmel van vagy később lesz profilja, a foglalás a profiljában is megjelenik.